september 15, 2010

Orientation

Vabatahtlike sissejuhatuse esimene päev sisaldab kahetunnist loengut (ühe päevaga rohkem ei jõua) ja vähe uut ja huvitavat. Põgusalt puudutatakse veebruaris saabuvaid presidendivalimisi. Kuna Muzeveni on pukis olnud 25 aastat uurin, et keda Janet (kohalik projektijuht) plaanib valida. Tuleb väga osavalt naeruga olukorrast välja vastates, et „it’s a secret.“

Mis teemadest on soovitav kohalikega juttu mitte teha? Esimese asjana tuuakse välja homoseksuaalsus (välja arvatud siis, kui keegi tahab sinuga ise sellest rääkida). Meeldib Janeti hoiak, et kõikidest asjadest võib rääkida, aga kõiki teemasid ei tasu lihtsalt ise algatada.

Uurin Janetilt välja, et kas kohalikud söövad lõunat kodus või väljas ja kui ta vastab, et väljas, pressin talt välja lubaduse meid täna lõunale viia. Ta on nõus, kui ta meie eest maksma ei pea. Söögikohta kohale jõudes ta ei söö (tellib ainult Fanta), kuigi enne ütles, et on näljane. Mõtlen, et miks, aga ei hakka pinnima.

Print this post

2 kommentaari:

Lauri ütles ...

Homoseksuaalsus on kindlasti üks sinu tugevamaid teemavalikuid. Kindlasti on sinu voorus ka aktiivsus. Seega soovitan teema julgelt ja uhkelt esile tuua. Hoia igaks juhuks oma mehhiko sõber enda kõrval. Võimalusel ka tee jalalihased soojaks et 800m jooksu harjutada :)

Anonüümne ütles ...

Mulle tundub, et Janetil ja minu vanaemal on midagi ühist. Meenuta. Õige vastus on armastus fanta vastu.
Pakun välja, et ta ei ole ammu palka saanud e. on vabatahtlik või saab seda väga vähe. Oleksid võinud pakkuda, et teed talle välja või küsima, miks ta ei ole tervislik... Või puhuvad uuemad - kokkuhoiu tuuled igaks juhuks? Aga päris kena tüdruk, Roosa, kuidas sulle tundub? Igal juhul meie oleme Roosaga hästi käitunud, v.a. see, et läksin ta sünnipäevale tühjade kätega, kuid see-eest kostüümeeritult. Sünnipäevalt puudusid sel hetkel praktiliselt kõik Jüri sõbrad v.a. mõned ebapopulaarsemad neist:).

Postita kommentaar